πολιτική απορρήτου

1. χρήση περιεχομένου ιστότοπου

Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να ερμηνεύει τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου και τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου μόνο για προσωπική σας χρήση. το περιεχόμενο που περιέχεται στα πνευματικά δικαιώματα και σε άλλες ανακοινώσεις ιδιοκτησίας, θα πρέπει να σεβαστείτε και ένα αντίγραφο θα φυλάσσεται. εάν το περιεχόμενο του ιστότοπου χωρίς τη σωστή δήλωση, δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν έχει δικαιώματα, δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν διεκδικεί δικαιώματα και θα πρέπει να σέβεστε την αρχή της καλής πίστης και τα έννομα συμφέροντα του περιεχομένου για νόμιμη χρήση. δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε, να προβάλετε δημόσια, να δημοσιεύσετε ή να διανείμετε τέτοιο υλικό ή να το χρησιμοποιήσετε με άλλον τρόπο για οποιονδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. απαγορεύουν οποιοδήποτε από αυτά τα υλικά για οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή άλλα έντυπα μέσα ή περιβάλλον υπολογιστή δικτύου. περιεχόμενο στον ιστότοπο και να επεξεργαστείτε τη μορφή νομικής προστασίας από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση μπορεί να συνιστά πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα νομικά δικαιώματα. Εάν δεν αποδέχεστε ή παραβιάζετε αυτούς τους όρους, η εξουσιοδότησή σας για τη χρήση του ιστότοπου θα τερματιστεί αυτόματα και θα πρέπει να καταστρέψετε αμέσως κάθε ληφθέν ή έντυπο υλικό.

2. Ιστότοπος διάδοσης πληροφοριών

τη διαθεσιμότητα περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς καμία εγγύηση. δεν εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια και πληρότητα. ο ιστότοπος στα προϊόντα, οι τεχνολογίες, τα προγράμματα, η τιμή και η κατανομή θα υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. τα περιεχόμενα του ιστότοπου μπορεί να έχουν λήξει, usa-panel.net. καμία δέσμευση για ενημέρωση τους. Ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε το προϊόν, τη διαδικασία ή την υπηρεσία στην περιοχή σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση στις επιχειρηματικές επαφές και τον διανομέα usa-panel.net.

3. υποβολές χρηστών

εκτός από τις διατάξεις περί απορρήτου, εκτός από αυτές, στέλνετε ή δημοσιεύετε οποιοδήποτε υλικό στον ιστότοπο ή τα στοιχεία επικοινωνίας (εφεξής συλλογικά καλούμενα ως πληροφορίες) θα θεωρούνται μη εμπιστευτικά και μη αποκλειστικά. Η χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς δεν θα παραβιάζει τους νόμους, τους κανονισμούς και τα δημόσια ήθη, ούτε προς ή από αλληλογραφία ούτε στέλνει οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό ή άλλο παράνομο υλικό. εάν τα άτομα έχουν περιεχόμενο πληροφοριών και επιρροή, υπάρχουν ενδείξεις για την προειδοποίηση ή την αντίρρηση σε αυτόν τον ιστότοπο, μη διστάσετε να διαγράψετε το μήνυμα ή απεριόριστη αναστολή των πληροφοριών του προγράμματος περιήγησης ιστού, χωρίς να χρειάζεται να λάβετε προηγούμενη συγκατάθεση, καμία υποχρέωση δημοσίευσης της ειδοποίησης, την κατάσταση είναι σοβαρό, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να αφαιρεθεί από τον χρήστη.

4. οι χρήστες ανταλλάσσουν περιεχόμενο

Το usa-panel.net λειτουργεί για να παρακολουθεί ή να ελέγχει τον χρήστη για να στέλνει ή να δημοσιεύει μηνύματα ή να επικοινωνεί αποκλειστικά μεταξύ τους πληροφορίες σε οποιονδήποτε τομέα ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αιθουσών συνομιλίας, των φόρουμ usa-panel.net ή άλλων φόρουμ χρηστών και οποιαδήποτε ανταλλαγή του content.usa-panel.net για το περιεχόμενο οποιασδήποτε τέτοιας ανταλλαγής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, ανεξάρτητα από το αν προκαλούν δυσφήμιση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, αισχρότητα ή άλλα προβλήματα.usa-panel.net διατηρείται όταν διαπιστωθεί διαγραφή είναι θεωρείται ως υβριστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή άλλως απαράδεκτο περιεχόμενο δικαίωμα στην πληροφόρηση.

5. τοποθεσία για λήψη λογισμικού για χρήση

εάν κάνετε λήψη λογισμικού από τη χρήση λογισμικού για να συμμορφωθείτε με τη συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού για να φέρετε όλους τους όρους άδειας χρήσης λογισμικού. Όταν διαβάζετε και αποδέχεστε τη συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού πριν από τις διατάξεις, δεν επιτρέπεται η λήψη ή η εγκατάσταση του λογισμικού.

6. συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων

συνδέσμους ιστότοπου σε ιστότοπους τρίτων μόνο ως διευκόλυνση για εσάς. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους, θα φύγετε από το site.usa-panel.net δεν έχει ελέγξει κανέναν ιστότοπο τρίτων, αυτοί οι ιστότοποι και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχονται, χωρίς ευθύνη. εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιουσδήποτε συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων, οι πιθανές συνέπειες και οι κίνδυνοι βαρύνουν τους δικούς σας.

7. περιορισμός ευθύνης

Το usa-panel.net και οι προμηθευτές του ή τρίτοι που αναφέρονται δεν ευθύνονται για τυχόν ζημιές (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, διαφυγόντων κερδών, χαμένων δεδομένων ή διακοπής της επιχείρησης που προκλήθηκε από ζημιά), είτε αυτή η ζημία οφείλεται σε χρήση είτε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το τον ιστότοπο και τους συνδέσμους του ιστότοπου σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται σε τέτοιους ιστότοπους προκαλείται, και ανεξάρτητα από το εάν έχουν εκ των προτέρων αυτήν τη σύμβαση, αδικοπραξία ή οποιαδήποτε άλλη νομική βάση και ότι αυτή η ζημία μπορεί να προκληθεί συμβουλή. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο ως αποτέλεσμα πληροφοριών ή δεδομένων απαραίτητων για τη συντήρηση, την επισκευή ή τη διόρθωση του εξοπλισμού, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δικό τους πρέπει να επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτό.usa-panel.net στην περίπτωση των ακόλουθων καταστάσεων χωρίς ευθύνη: τη μετάδοση πληροφοριών από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου (usa-panel.net. και το εξουσιοδοτημένο πρόσωπό του) εκτός από τον αρχισμένο· η μετάδοση πληροφοριών, η δρομολόγηση, η συνδεσιμότητα και η αποθήκευση παρέχονται από την απαραίτητη αυτόματη τεχνική διαδικασία, την επιλογή παρόχου υπηρεσιών δικτύου πληροφοριών. Εκτός από άλλες απαιτήσεις αυτόματης απόκρισης, ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου δεν επιλέγει αυτούς τους παρόχους και τους παραλήπτες πληροφοριών. Σύστημα παρόχων υπηρεσιών δικτύου ή διαμεσολαβητής δικτύου ή προσωρινή αποθήκευση πληροφοριών αντίγραφο της φόρμας, υπό κανονικές συνθήκες, όχι ένα άτομο εκτός από τον προβλεπόμενο παραλήπτη έλαβε τον δεσμευμένο χρόνο όχι περισσότερο από τον προβλεπόμενο παραλήπτη για να παρέχει πρόσβαση στη μετάδοση πληροφοριών, δρομολόγηση ή μέσω σύνδεσης σε εύλογο χρονικό διάστημα· μέσω του συστήματος ή του δικτύου μετάδοση περιεχομένου πληροφοριών ανέπαφο.

8. γενικές αρχές

Το usa-panel.net μπορεί να τροποποιήσει αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή. θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα για να κατανοήσετε τους τρέχοντες όρους, επειδή αυτοί οι όροι σχετίζονται στενά με εσάς. ορισμένες διατάξεις αυτών των όρων ενδέχεται να περιέχονται σε ορισμένες σελίδες από ρητά καθορισμένες νομικές ειδοποιήσεις ή να αντικατασταθούν όροι.

Top